En Cesc diu adéu a l'Institut. (Font de la imatge: Cesc Jorba)

En Cesc Jorba es jubila

64 visites

El professor de Català del Guinovarda posa el punt i final a més de 20 anys de trajectòria. L’Albert Rosell és, a partir d’ara, el nou tutor de 1rA

En Cesc Jorba és professor de Llengua Catalana des de fa més de 20 anys. Els últims anys ha estat treballant al Guinovarda, però també ha treballat a la presó i a primària com a professor. A mitjans de gener, però, es va jubilar. I, a causa de la seva jubilació, l’Albert Rosell s’ha convertit en el nou tutor de 1rA.

Abans de marxar, en Cesc va regalar a les classes de 1r un punt de llibre com a record. I els professors li van fer un petit comiat amb un detall i també van fer una videoconferència amb tot l’equip docent. 

Els profes en el comiat a en Cesc. (Font de la imatge: Cesc Jorba)

Des de la redacció hem pogut parlar amb en Cesc i ens ha explicat que està “content”, perquè tindrà més temps lliure per a fer el que més li agrada. També ens ha reconegut que, des de la seva jubilació, parla més amb els seus amics i dedica més temps a la seva família. També afirma que deixar la seva feina ha estat “una decisió molt dura”. Nosaltres li desitgem molta sort.

Redactors juniors

El més recent