Cartell del concurs de carnaval del Guinovarda d'enguany. (Font de la imatge: pròpia)

Un carnaval diferent a l’Institut Guinovarda

46 visites

Les mascaretes i la distància social han marcat una festa en què cada classe ha representat un país, a l’estil Eurovisió

El passat divendres 12 de febrer a l’Institut Guinovarda es va celebrar el carnaval. La festa va ser batejada com a Guinovisió, inspirada en el mític concurs musical televisiu en què diferents països europeus s’enfronten sobre un escenari. En aquest cas, cada classe va representar un país i havia de fer una coreografia amb una cançó. Els professors també van fer una coreografia però no representaven cap país i no entraven en el concurs. Les classes guanyadores van endur-se un esmorzar a l’aire lliure per a tot el grup. 

A causa de les restriccions sanitàries de la pandèmia, l’esdeveniment es va transmetre per Meet. Els alumnes estaven a les seves classes i des d’allà feien els seus números. Al principi van haver-hi alguns problemes audiovisuals, com per exemple la baixa qualitat dels vídeos, que perjudicava el ball i l’actuació, però al final es va aconseguir tirar endavant l’esdeveniment.

Les votacions es van fer a través d’un qüestionari del classroom, de tal manera que no es pogués votar al teu curs i cada classe tenia un vot per a la resta de cursos.

Els grups guanyadors de cada nivell van ser:

1rC (Mèxic) i 1rE (Barbados)

2nA (Xipre)

3rE (Tonga)

4tA (Fiji)

1r batxillerat (Japó)

Authors

, , ,

El més recent