L'entrada de l'institut Salvador Claramunt de Piera. (Font de la imatge: Clhoe Solórzano)

Es projecta un camí segur per a tots els estudiants de Piera

44 visites

L’Ajuntament vol afavorir els desplaçaments segurs a peu o amb bici als centres que no tenen un mitjà de transport per anar-hi 

L’Ajuntament de Piera treballa en el projecte Camí Escolar, que vol afavorir els desplaçaments segurs dels infants i adolescents a l’escola, a peu o amb bicicleta, i tranquil·litzar així les famílies pel que fa a la seguretat dels seus fills quan van a estudiar. Aquest projecte va ser presentat el passat 18 de gener i afectarà l’entorn de l’Institut Escola de Piera i l’E.A. Apiària.

Per a escollir per on fer aquests camins segurs, han proposat fer unes enquestes o formularis per saber la ruta que fan els alumnes, si van acompanyats o no, si tenen alguna mena de transport, si han d’anar en transport públic, des d’on venen, etc. També els centres educatius facilitaran uns formularis per a les famílies per a conèixer les inquietuds que puguin sorgir i tenir-les en compte a l’hora de desenvolupar el projecte.

En conclusió, el principal objectiu del projecte és identificar els problemes que es troben en els seus desplaçaments, trobar-los solucions i començar a independitzar els infants. Després d’obtenir totes les respostes de les enquestes, es comprovarà la viabilitat d’aquesta idea.

Authors

, , , ,

El més recent