Sanitaris fent proves PCR a un alumne. (Font de la imatge: Diari de Girona)

Augmenten els grups confinats al Guinovarda

67 visites

L’institut pierenc ha confinat quatre grups del centre les últimes setmanes 

La setmana del 18 al 24 de gener van començar a confinar classes a l’Institut Guinovarda, el centre de secundària de Piera, perquè diversos alumnes van donar positiu en les proves de coronavirus. En total, les classes confinades van ser quatre: 3r d’ESO F, 4t d’ESO A, 2n de batxillerat A i 2n de batxillerat C.

Aquesta redacció ha pogut saber, gràcies a la pàgina web de l’institut, que els alumnes han començat a tornar a classe a partir del dia 1 de febrer. Durant tots aquests dies han estat fent classes virtuals. De cada matèria es fa, mínim, una hora virtual a la setmana. Les altres hores tenen el mateix horari, però fan tasques que els manen els professors. Les entreguen com ara, per via classroom o correu electrònic, i són avaluades pels professors. 

Com a dada, l’únic curs de l’ESO que no ha estat confinat és 2n. Tots els altres nivells han tingut mínim una classe confinada en els cinc mesos que portem de curs.

Authors

, , , ,

El més recent